Tüm Müşteri Görüşleri

Önder Erol İzmir
Albatros Junior ile geçirdiğimiz mükemmel tatil için albatros yatçılığa teşekkürler eder başarılarınızın devamını dileriz.
Metin uysal istanbul
Merhabalar Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz kısa turumuzda bize yardımcı olan Albatros Yatçılık ekibine teşekkür ederiz. Bir sonraki turumuzu mümkün olduğunca uzatmak istiyoruz.Herşey için telekkür ederiz.
diane Germany
Great Crew and food. Would definitely recommend this cruise from Fethiye to Marmaris . Diane
melalny South Africa
This has been our second trip . This one was even better than the previous one !! Please have some kayak available next time. I would definitely recommend this cruise. Thank you .
Dieter Germany
We took the Fethiye-Marmaris Cruise with Albatrs Yacht. Great food ,great trip and people . Thank you Dieter
Meli Hungary
We took your 3 night for 4 days cabin cruise to Marmaris with Albatros Yacht. They services was excellent . Fast answers for our emails .We visited beautifull bays on the way . Very relaxing bluie cruise . Food was exclent as well . Thank you agian .
Nick England
Hi Great time on your 3 night 4 days Marmaris-Fethiye cruise . Thank you again Nick and Sofie
Jane England
We had a blast with you on our 3night/4 days cruise . Bays were beautiful boat was great . The food was great thank you for the chef . Thank you agian for out great holiday .
Albo Polland
Hi there . We rented a cabin on weekly cruise to Marmaris with you . Was a great experience . Was great to meet with people from other country as well . Great boat great food and crew . Thank you guys
Aslı ankara
Mavi koyların bu kadar güzel ve aynı zamanda esrarengiz olduğunu bilmek ve keşfetmek kelimelerle anlatmak mümkün değil, bizzat yaşamak lazım.Hem tekne hem de personel çok iyiydi. Bu arada ilgi ve alakasını bizden esirgemeyen Albatros çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz. ASLI
Ö.Baltasız ankara
Mavi tura önceden katılan bir aile dostumuzun tavsiyesiyle karar vediğimiz ilk tekne turu beklentilerimizin çok ötesindeydi... Güneşi, denizi, eşsiz güzelliklerdeki koyları birbiriyle harmanlayıp, çok güzel zaman geçirdik... Artık bizde birer Mavi Yolculuk sevdalısıyız. Başka turlarda görüşmek üzere... Ö.Baltasız
meral istanbul
Mavi tur in hotel aut, bundan sonra deniz doğa ve yeşil ile keyifli zaman geçirmemize ortam sunan bütün çalışanlara teşekkür ederiz. Özellikle aşçımıza... Ayrıca bizi hiç görmediğimiz koylara götüren kaptanımız ve mavi yolculuk konusunda bizi aydınlatan Albatros Yatçılık a çok teşekkürler meral
sezer ailesi istanbul
GEÇİRDİĞİMİZ MAVİ YOLCULUK İÇİN TEKNE PERSONELİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZE EN GÜZEL KOYLARI GEZDİRDİLER VE AŞŞICIMIZ TEK KELİMEYLE SÜPERDİ ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPTI. SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERİ. Sezer Ailesi
Recep Ve Sezgin istanbul
GEÇİRDİĞİMİZ MAVİ YOLCULUK İÇİN TEKNE PERSONELİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZE EN GÜZEL KOYLARI GEZDİRDİLER VE AŞŞICIMIZ TEK KELİMEYLE SÜPERDİ ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPTI. SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERİ.
Burcu Yağcı istanbul
CENNET GİBİ KOYLARI BİR DAHA BU EŞSİZ GÜZELLİKLERİ VE TATİL KEYFİNİ YAŞAMAK ÇOK GÜZELDİ, KURDUĞU BU GÜZEL EKİP VE TEKNE İÇİN VE AYNI ZAMANDA İLGİ VE ALAKA İÇİN ALBATROS A TEŞEKKÜR EDERİZ.
ayşe Hatır istanbul
Mavi tur in hotel aut, bundan sonra deniz doğa ve yeşil ile keyifli zaman geçirmemize ortam sunan bütün çalışanlara teşekkür ederiz. Özellikle aşçımıza... Herkezi ama herkezi mavi yolculuğun bu enfes doğasını görmeye davet ediyorum. Albatros ekibine teşekkür ederiz.
hande yılmaz istanbul
İlk defa çıktığımız mavi yolculukta bizi turumuz boyunca yalnız bırakmayan ve her istediimizi yerine getireek bizi şımartan Blue Pearl ekibine ve Albatros Yatçılık Barış Bay e çok teşekkürler.En kısa sürede görüşmek üzere... Hande Durmaz
utku çamcı i
Büyük tereddütler ile çıktığımız ilk Mavi tur da unutulmaz bir tatil geçirdik.Tekne mürettebatının ve tabiki kaptanın hizmetleriyle hem enfes koylar hem de enfes yemekler eşliğinde mavi turumuzu tamamladık. seneye tekrar buluşmak ümidiyle Utku.
rıza elbay bursa
Mavi Yolculuğumuzda bizlere unutulmaz anlar yaşatan tekne personeline ve bizleri doğru yönlendiren Albatros’un başarılı çalışanlarına teşekkürler...
aslı Yenilmez Adana
Merhabalar... Bütün bir yıl boyunca beklediğimiz tatilimizi bu sene tekne turu yaparak geçirmeye karar verdik. Geçirdiğimiz bir haftalık muhteşem Mavi Yolculuk deniz ve güneş, bu konuda verdiğimiz en doğru karar olmuştu. Mesut Kaptan, Turgut ve yemekleriyle bizleri şımartan Murat’a kalpten teşekkürler... Yeni maviliklerde görüşmek üzere...
yusuf kuru istanbul
Mavi yolculuğu hep anlatılırlardı, bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim. Ailem ve misafirlerim adına başta Albatros yatçıliğa ve tekne çalışanlarına çok teşekkür ederiz 2014 yılında tekrar görüşmek üzere,
Hasan Özdemir istanbul
albatros yatçılık sayesinde çok güzel mavi tur yaptık kaptanımız ve personel mükemmeldi göcek koylarında bir hafta nasıl geçtiğini anlamadık herşey için çok teşekürler.
Patrick Rutty Uk
Thanks again for helping us arrange a wonderful day aboard the Family Sezgin! The feedback: a great day. Captain and crew worked hard to keep us moving and fed all day - even had me fishing twice (but no luck)! Lovely bay, nice islands, great water. (We saw a dolphin in the first 30 minutes!) I liked Seldim very much; he was helpful and accommodating. A suggestion: captain should definitely alert passengers each time he releases the anchor, or someone will eventually lose a toe in that chain! Also he warned me about the sea urchins AFTER I’d swum ashore and noticed them (fortunately) myself - not a big deal but could have been. The lunch was excellent, especially the fish and the carrot dish and the mildly spicy red paste. We told Seldim to cancel the island dinner stop because he’d fed us so well! All in all fantastic and thanks again! -Patrick
Maria Spain
Hello We had a family vacation on this lovely boat . My husband and two of my kids. Just wanted to say thank you very much for our excellent holiday . Maria
Karina Germany
Hi Abatros Yachting team :) We wanted to thank you for the best time of our life . We rented this little cute boat for our honeymoon . My housband organised this one week blue cruise. Special thank you Baris ( the owner ) for the speacial honeymoon treats he organised for us . Roses and the champagne:) Karina
Ahmet Bal İstanbul
Merhabalar... Heyecanla beklediğimiz mavi turun zamanı geldiğinde hepimiz çok heyecanlıydık. Tur nasıl geçecekti, tekne personeli nasıldı, tekne iyi miydi ? Tüm bu sorular tekneye ilk girişimizde, Serkan Kapt.’ın ve ekibinin güleryüzü, misafirperverliğiyle cevap buldu. Bir hafta boyunca Göcek koylarının muhteşem güzelliğinde unutulmaz bir mavi yolculuk geçirdik. Bize bu ortamı sağlayan tekne personeline ve Albatros’a kalpten teşekkürler... Ahmet BAL
ali serel izmir
sezon öncesi yapmış olduğumuz kısa programda bizi en iyi şekilde ağırlayan tekne kaptanımız ve albatros yatçılığa çok teşekkürler.unutulmaz anlar ve özellikle yakaladığımız balıkları yememiz paha biçilmezdi.mavi yolculuk artık bizim için bir vazgeçilmezlik. emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler ali
metin alagöz istanbul
2013 yaz sezonunda Albatros Yatçılık aracılığıyla kiraladığımız tekne de unutulmaz zamanlar geçirdik.Tüm tekne ekibi ve Albatros a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.Seneye görüşmek üzere Metin Alagöz
Gustavo Portugal
We chartered this yacht for my wife Isabellas birthday. It was our firts Blue cruis ever . Certainly not the last . We started our cruis from Fethiye . Visitied the beatifull Gocek Island . Albatros Yachting and the crew were so helpfull made our holiday special and best time ever . Thank you agian . We will be back . Gustavo
ÖZGE YONCA GÜLER Aksaray
Eşsiz güzellikleri sizinle paylaşmaktan çok mutlu olduk, bu mavi turda içten davranan tekne personeline ve bu organizasyonu yapan Albatros yatçılığa çok teşekkür ederiz. 26.07.2013
Adem Akbulut Almanya
Yorucu geçen bir uçak yolculuğu sonrasında tekneye giriş yapmamızla birlikte heyecanlı bir bekleyiş başladı. Aynı gün hareket eden teknemiz, Göcek Koyları’na doğru yol aldı. Herşey çok güzeldi. Deniz, güleryüzlü insanlar ve de insanın içini ısıtan güneş. Mavi Yolculuğumuz sona erip, teknemiz limana yanaştığında, biz çoktan bir sonraki turumuzun planlarını yapmaya başlamıştık...
Özge Göçmen Erenköy/İST.
Herşey çok güzeldi. Mürettebattan çok memnun kaldık. yemekler de harikaydı. Çok keyifli bir tatil geçirdim. herşey için teşekkürler.
Szilvia Hungary
Koszonim Albatros :) We had an awsome time on Solada . Its was our first Blue Cruise experienc. Charted Solad for a week from Marmaris to Fethiye and back . Mustafa was great special thank you for he to save my sunnies from the sea :) Deffinetly recommend you Albatros Yachting tean to my friends for next time . Szilvia
Kenan ERTEM Gaziantep
SUYUN ÜZERİNDE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ İNSAN ANLAYAMIYOR. GRUPTA OLAN BÜTÜN HERKESİN MEMNUN AYRILMASI BENİM İÇİN ÇOK ONEMLİYDİ, GÜZEL YEMEKLERİNDEN DOLAYI AŞÇIMIZA, SERVİSİ HİÇ AKSATMAYAN VE GÜLER YÜZÜ, YÜZÜNDEN EKSİK OLMAYAN GEMİCİMİZE, GÜZEL ROTA DIZAYNINDAN DOLAYI VE KOYLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİNDE DOLAYI KAPTANIMIZA, BU ORTAMI BİZE HAZIRLAYAN ALBATROS YATÇILIĞA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sevgi SANCAK Ankara
Herşey keyifli bir o kadar güzel olmasına rağmen bu mavi turdan en etkilendiğim olay o muhteşem görüntüsüyle sanki insanı bir pike misali saran yıldızların altında uyumak anlatmak yersiz, yaşamak lazım. İlgi ve alakadan dolayı Albatros başlığı altında bütün emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sevgi ve Arkadaşları
Ali Sabancı İstanbul
Bir çok tereddüt ie başlayan mavi yolculuğumuz ilk günün ardından mükemmel biz tatile dönüştü.Özelikle Aşçımıza bize yaptığı inanılmaz yemekler için teşekkür ederiz.Ayrıca kaptanımız bize deyim yerindeyse ayak basılmamış koyları ve adaları göstermekle kalmadı aynı zamanda hikayelerinide anlattı. Seneye tekrar görüşeceğimizden emin olabilirsiniz. Ali SAbancı
Meryem Kıvanç Aydın
Tüm ailem adına yazıyorum ki, eve dönmüş olmamıza rağmen mavi tur rüyasından henüz uyanabilmiş değiliz.Kendimize gelemedik. Herşey mükemmeldi.Tekne,Mürettebat,deniz... herşey ama herşey. Albatros Yatçılık’a bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Kıvanç Ailesi.
Allan Sweden
Thank you Albatros Yachting that you made our first gulet holiday unforgetable . We will definitely be back for another one :) The Jensen Family
Onur Koç Amerika
Çıktığımız en güzel Mavi Yolculuk’tu. Kaptanımız Erkan Bey ve personel tek kelime ile mükemmeldi. ONUR KOÇ
Gül Bozkurt Ankara
3 günlük tur bizim için gerçekten çok az geldi. Erkan Kaptan, Yunus ve Yusuf arkadaşlarımız çok iyiydiler. Geminin baş tarafında Erkan Kaptan tarafından yapılan mangaldaki et ve balıklar çok lezzetliydi. Yusuf’un yemekleri, Yunus’un çalışkanlığı, tüm ekibin cana yakınlığı ile çok güzel 3 gün 3 gece geçirdik. Gittiğimiz koylar, kamaralar, gemiler, yemekler herşey çok güzeldi. Tüm ekibe teşekkürler. GÜL, DİLEK, NURHAN, HATİCE, TOLGA, EZO, HALUK, HAKAN, NİKOLO, DİZAR, BERKİN, TARA.
Mehmet İşler Bayrampaşa-İstanbul
Gösterilen ilgi ve alakadan çok çok memnun kaldık. Yemeklerimiz ve gezmiş olduğumuz koylar bir harikaydı. Albatros Yachting’e ve gemi personeline çok teşekkür eder, yeni ufuklara yelken açma dileğiyle... MEHMET İŞLER
Mustafa Alparslan YENİGÜN Tekirdağ
Tur nasıl başladı nasıl bitti anlaşılır gibi değil, masmavi denizin berraklığı ile yeşilin suya yansıması ve aynı zamanda o yıldızlara bakarak uyumak, mis gibi kokular içerisinde uyanmak yeni güne zinde başlamak ne kadar güzel. Ben ve grubum adına bu ortamda emeği olan herkese sonsuz teşekkür ederiz. 2014 yılında görüşmek üzere,
Ayşe Özarslan İzmir
Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz tekne turunda çom güzel vakit geçirdik. Ölüdeniz, Kelbekler Vadisi ve Göcek Koyları muhteşemdi.. Teknedeki arkadaşlarımızla bu unutulmaz anları yeniden yaşamak için yeni sezonda buluşmaya karar verdik. Bu arada Ali Kaptan Uğur ve aşçımıza bize bir hafta boyunca gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Ayşe Özarslan
Jenna Canada
Our first blue cruise ever aslo our honeymoon as well :) We charter this little gem for a week from Bodrum . The crew was so welcoming and helfull . Special thank you for the chef for the amazing food. Thank you Albatros Yachting
Aybars Atagun İzmir
Eşim ve 2 çocuğumla katıldığım Mavi Tur’da çok keyifli zaman geçirdik. Tam bir aile teknesi olan Mine Sevim’de Bodrum’un güzel koyları gezme fırsatı bulduk. Tekne personelimize en içten sevgilerimizle.
Uğur TAŞTAN TEKİRDAĞ
Çok şirin ve güzel bir tekne ile koyları gezmek çok hoştu, tekne personeline çok teşekkür ederiz
Ingo Germany
We are students from germany and decided to rent a boat for our summer holiday. We were on a budget so decided to rent Laila Deniz . She was a standart boat we had al the comfort what we need . We visited 12 Island , some of the Gocek Island and Ölüdeniz as well . Thank you for the crew of the boat and also Albatros team for the great holiday .
Berrin Sağcı İstanbul
Harika bir mavi yolculuk rotasında unutulma z bir tatil geçirdik.Tekne ekibi ve bizler inanılmaz uyumluyduk.Hepsine teşekkürler.
Maksude KAYA Ankara
Mavi turun keyfini sizinle beraber yaşamak mükemmel bir duygudu, herşey için çok teşkkür ederiz.
Metin Sayar Ankara
Bizlere unutulmaz rüya gibi bir hafta geçirmemizi sağlayan tekne personelimize ve Albatros Yatçılık’a teşekkürler. Sonraki Mavi Tur organizasyonlarımızdaki tek adresimiz...
Deniz Baloğlu İstanbul
Herşey bir rüyaydı.İnanılmazdı.Kelimelere sığmayacak kadar mükemmeldi.Mavi yolculuk dedikleri gerçekten bir rüyaya yolculukmuş.Bunu öğrendik ve herkeze öğreteceğiz.Bize bu mutlu tekne turunu yaşattığınız için teşekkür ederiz. Deniz Baloğlu/İstanbul /Üsküdar
Özer Ailesi Eskişehir
Denizde yaşamın bu kadar güzel ve rahatlatıcı olduğunu bilsek daha önceden mavi yolculuk yapardık.Bu mavi turda kaptan ve ekibine ve suna teknesine çok teşekkürler.Bir daha ki tekne turunda görüşmek üzere...
Alessandro Spain
Hola Albatros :) We went on a blue cruise on your lovely boat . We had a family with us and kids . We cruised your beautiful water .Boat was great , crew was excellent . Your team also very helpful at the office . Regards Alssandro
TENNUR BATIK BURSA
İnsanın yaşam boyunca bu mavi turda güzellikleri en az bir kere tatmasına inananlardanım, çok farklı duygular anlatılır gibi değil.. Teşekkürler
Mehmet Güney Aydın
Merhabalar, Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Mavi yolculugumuz gayet güzel gecti. Kaptan ve ekibi bizleri gayet güzel ağırladılar... Şansımıza hava da iyi oldu.. Koylar zaten mükemmel.. İcecek sistemi diğer turlardan biraz farklı olmasına karsın bu haliyle çok hoşumuza gitti... Hal böyle olunca tatilin keyfini çıkarttık...
Yusaf Aktaş Kozyatağı-İst.
yemekler çok güzeldi. Personel ve aşçı muhteşemdi. Kaptan çok profesyonel ve isteklerimizi hiç kırmadılar. Personel her ihtiyacımızla ilgilendiler, aileninfertleri gibi hissettik. YUSUF AKTAŞ
HATİCE YEŞİLÇİMEN Erenköy/İstanbul
Çok güzel ve unutamayacağım bir tatil yaşadım. O kadar güzeldi ki benim için, ayrılmak istemedim. SAnki yıllardır teknedeymişim gibi hissediyorum. Hem tatil hem dostluk kazandım, kalıcı yaşanmışlıklar cebimde. Kaptan ve ekibi bizi çok güzel ağırladı. HATİCE YEŞİLÇİMEN
Ersin Tonkaz Adana
Çok güzel bir tatildi, çok memnun kaldık. Özellikle personelin nezaketi ve kibarlığı olağanüstüydü. Teşekkürler.
Gressi Benveriste Ankara
Kaptan çok titizdi. Tekne temizdi. Yemekler temizdi.
Mehmet Yıldızaydın İstinye-Sarıyer/İST:
-Yemekler süperdi. -Fırtınaya rağmen herşey çok güzeldi. Mehmet Yıldızaydın
Aslı Uludağ Ankara
Bize çok güzel bir bayram geçirten bu ekibe gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Çok keyifli bir 3 gün geçirdik. Her şey çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere! Cenk Kaptanın yemekleri inanılmazdı.Bu keyifli günlere lezzette kattığın için özellikle sana çok teşekkür ediyoruz. Sevgiler... ASLI-BURAK/ BEDİİ-ELA/ CEREN-ERALP/ EMRE-PINAR/ ANIL-MELİKE
Müge Demir ANKARA
Gezimizden genel olarak çok memnun kaldık. Yemeklerimiz ve personel özellikle çok iyiydi. Hizmet kaliteli ve hızlıydı. Bir deniz yolculuğunda karşılaşılabilecek rutin sorunların dışında (dalgalı deniz-koyların kirli olması vs.) hiçbir sorunumuz olmadı. Başta Şener Kaptan’a olmak üzere Cenk’e, İbo’ya ve Tarkan’a çok teşekkür ederiz. Bu tekneyle çalıştığınız sürede Albatros’la olmaya devam edeceğiz. MÜGE DEMİR
Binnaz Sarper İstanbul
Kaptan ve ekibine güzel tatil için teşekkürlerimizle. Binnaz Sarper
Osman Yurt Trabzon
Merhaba. 3.kez katıldığımız Mavi Yolculukta CEMALEFE teknesiyle çok keyifli zaman geçirdik. Deniz, doğa ve ekip muhteşemdi. Bol bol yüzdük, sohbetler yaptık, güneşin sıcaklığı içimizde hissettik ve tabiki de enfes Akdeniz mutfağı yemeklerinin tadına baktık. Herşey çok güzeldi. Teşekkürler... Osman YURT
serhan akyol İstanbul
mavi tur bir rüyaydı.İnanılmazdı.Kelimelere sığmayacak kadar mükemmeldi.Mavi yolculuk dedikleri gerçekten bir rüyaya yolculukmuş.Bunu öğrendik ve herkeze öğreteceğiz.Bize bu mutlu tekne turunu yaşattığınız için teşekkür ederiz albatros yatçılık.
Sevilay Ayla Ankara
Göcek Koyları,12 adalar ve Ölüdeniz mavi tur bu rotalarda bir harika oluyormuş.Tatilimizin iyi geçmesinde emeği geçen herekeze sonsuz teşekkürler. En kısa sürede bu mavi tur u tekrar yaşamak istiyoruz. Ayla ve Sevilir Aileleri
Mehmet Bozdağ İstanbul
Mavi Tur a selam. Eşsiz koylar,sakin ve dingin bir deniz ve harika bir tekne... Tabii ki harika bir ekip.Tüm bunlar birleşince tekne turu da unutulmaz oluyor.Tüm ekibe ve acentaya teşekkür ederiz. Mehmet Bozdağ
Melike sezer Ankara
Tüm yemekler ve su sporları için Cemalefe teknesine ve personeline teşekkür ederiz.Mavi yolculuk turunun tüm eğlencesine bize sonuna kadar yaşattılar.Albatros yatçılık acentası Oktay Bey e minnettarız. Sezer Ailesi
Ali Tekin Kırşehir
BİR SONRAKİ MAVİ YOLCULUĞUMUZA KADAR HAFIZALARIMIZDA HEP TAZE KALACAK BU ÖZEL TATİL ALBATROS’A, TEKNE PERSONELİNE VE TEKNEDEKİ DİĞER MİSAFİRLERE EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... ALİ TEKİN
Mert Çakır Ankara
Denizin ve Mavi Tur u bu kadar güzel ve eğlenceli olacağını bilsek inanın bunca sene beklemezdik.Dünya harikası koylar,tertemiz deniz ve tabiki mükemmel bir tekne ile uzun yıllar konuşacağımız bir mavi tur gerçekleştirdik.Herşey için teşekkürler.
Mehmet Önal İstanbul
Kaptanın yemek kalitesi, personelin güleryüzü, olabilecek ve ya olan tüm olumsuzlukları yaşanmadan ortadan kaldırdı. Tekrar görüşmek üzere...
Kurtsoy Cebeci İstanbul
Super! Super! Super! PARADISE :)
Sevilay AĞLAMAZ Ankara
HER ANINDAN ZEVK ALDIĞIMIZ DOPDOLU BİR TATİL YAŞADIK O MAVİ KOYLARIN GÜZELLİKLERİ HALA HAFIZAMDA KAPTANIMIZA GEMİCİMİZE VE İNANILMAZ GÜZEL YEMEKLERİ BİZE YAPAN AŞÇIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE, 28.05.2013
EMİNE KÖKSOY Beşiktaş/İstanbul
ÖZELLİKLE TÜM MÜRETTEBAT ÇOK İLGİLİ VE SEMPATİKTİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ. ALBATROS’LA TEKRAR YENİ MAVİ YOLCULUKLAR YAPMAYI PLANLIYORUZ. EMİNE-SERDAR KÖKSOY
Oya-Mustafa Şahin Çukurambar/Ankara
Çok rahat, samimi bir tatil geçirdik. Personelin sıcak ilgisi bizi çok memnun etti. Evimizde gibi rahat bir tatil geçirdik. Koylar süperdi, rüya gibi bir tatildi. İnşallah seneye de birlikte olucaz. Tekrar herşey için teşekkür ediyoruz.
Sibel Tek Kütatya
Öncelikle eksiksiz servis, yüksek kalite ve harika bir tatil için teşekkür ederiz. Çok ama çok memnun kaldık. Biz hem tekneyi hem de personeli çok beğendik. Aynı teknenin sezondaki boşluk tarihlerini değerlendirmek isteriz. Yaz sonu gibi olabilir. Yakında yine görüşmek dileğiyle.. Sevgiler...
Agustin Spain
We were a group of friend from Spain that rented a this beautiful yacht from you . We sailed in Gocek Island and Marmaris. The water was beautiful we relaxed and enjoyed the sun . Crew was excellent. Execelent service and very good turkish food. Tessekuler Albatros :)
Adriana Spain
Thank you Albatros Team We wanted to say thank you for our great family holiday we had with you last year . We rented this lovely boat and had a cruise in Gocek Island . Everything was perfect . Thank you agian . Adriana
Bilgen Küskü Kartal-İST.
Bizim için çok iyi bir tecrübe yaşadık. Kaptan ve mürettebat çok iyi bir şekilde bizi ağırladı. Herşey çok güzeldi. Herkese teşekkürler.
burak gürsoy İstanbul
Fethiye’de mavi turu gecen sene katılmıştık , bizim için ilk deneyimizdi kaptan ve personelin göstermiş olduğu ilgi ve hizmet bizi evimizdeki gibi hissettirmişti , herkese burdan teşekkür ediyoruz
Aliye Bozkurt Konya
Deniz, güneş ve Bodrum’un o güzel koyları... Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın seneler önce dizelerinde dile getirdiği Mavi Tur’un izlerini sürmek gerçekten çok keyifliydi. Tekne ekibimiz de, kocaman bir övgüyü bu turda hakediyor. Herkese teşekkürler...
Nazmi Ökçül Edirne
Bir hafta boyunca bize kendi evimizdeymiş hissini yaşatan tekne personeline ve rezervasyonumuzu yaptığımız Albatros Yatçılık’a teşekkür ederiz.
SUAT ALAKILIÇ BURSA
Huzur ve sessizliğin bulunduğu bu mavi yolculuğu bize en güzel anlamda hissettirdiğiniz için herkese teşekkür ederiz. H O Ş Ç A K A L I N....
Rıza Elbay Bursa
Mavi Yolculuğumuzda bizlere unutulmaz anlar yaşatan tekne personeline ve bizleri doğru yönlendiren Albatros’un başarılı çalışanlarına teşekkürler...
Aslı Yenilmez Adana
Merhabalar... Bütün bir yıl boyunca beklediğimiz tatilimizi bu sene tekne turu yaparak geçirmeye karar verdik. Geçirdiğimiz bir haftalık muhteşem Mavi Yolculuk deniz ve güneş, bu konuda verdiğimiz en doğru karar olmuştu. Mesut Kaptan, Turgut ve yemekleriyle bizleri şımartan Murat’a kalpten teşekkürler... Yeni maviliklerde görüşmek üzere...
Yusuf Kuru İzmir
Mavi yolculuğu hep anlatılırlardı, bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim. Ailem ve misafirlerim adına başta Albatros yatçıliğa ve tekne çalışanlarına çok teşekkür ederiz 2014 yılında tekrar görüşmek üzere,
HASAN ÖZDEMİR Nevşehir
albatros yatçılık sayesinde çok güzel mavi tur yaptık kaptanımız ve personel mükemmeldi göcek koylarında bir hafta nasıl geçtiğini anlamadık herşey için çok teşekürler.
Jakie Canada
Dear Albatros We had a superb time with you guys . Especialy my son would like to thank you to Mesut to teach him how to catch a fish :) Thank you agian :)
Willow England
Thank you sooooo much for the wonderful trip! If it werent for you all my husband mightstill be stuck in the bathroom!:) I hopo to soo you noxt year! WILLOW
Jason England
Tayfanın tümü mükemmeldi. Yolculuk boyunca herşey mükemmeldi. İlk mavi yolculuğum için mükemmel olayıydı. Çok teşekkür ederim. JASON
Oliver Sweden
dear Captain-Tolga and Murat. We have had the most fantastic holiday aboard the Albatros... Weatherturn out to be better then expected.Only one day with bad rain an d wind.This day was spend with Turkeys bedh massage in Kaş-so we scunived! The food scenery service swimming and fishing was absolutly great. We would have easily have done another 7 days. we ll be back. The Great dame: -Oliver -Helane -Chistian -Anne -Pernilke -Henning
Feyza Hnm İstanbul
Biz Feyza ve Yusuf Orhan,bize 36.yılımızda(evlilik)yapmış olduğunuz aktivitelerde dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Bize ömrümüzün en güzel evlilik yıldönümünü yaşattınız.tanrım szie de aynılarını yaşatır inşallah. Feyza Orhan Ekim2010
Nermin Hanm İstanbul
Harika bir hafta herşey güzel bize bu imkanı sağladığınız için tüm firma yetkilileri ve personelinebir dileğim var:Kalbiniz hangi mtlu günler için çarpıyorsa tanrı sizi o mutlu günlere götürsün. Biz çok mutluyuz.Çok teşekkürler Nermin Büyükurvaylı
Nagiha Hnm İstanbul
Rakı-Mangal-Deniz-Güneş Yine gelecek ben :) Teşekkürler Nagihan Saban ilk tekne seyehatimiz için ALBATROS a kaptan Nasuh a,güzel yemekleri için Murat a,güler yüzlü hizmeti için Turgut a çok teşekkür ederiz. Çok dinlendik,çok yüzdük,çok güneş gördük,az balık tuttuk!!!az yağmur yağdı çok, çok yedik çok içtik ve hiiiç saate bakmadık.veee bitt. Size iyi seyirler Hoşçakal Albatros Nin nur 01/10/2010
Abdullah Düzgün İstanbul
Bu tatilimizn son günü ve son saati de geldi çattı işte,2 yıl önce de yine aynı duygular içerisindeidik şimdi de... Teknemiz mürettebatımız rots herşey çok güzeldi. 1 yıl sonra yine eylül ayında tekrar buluşmak üzere kaptanımız nasuh a aşçımız Murat a gemicimiz Tolga ya ayrı ayrı teşekkür ederiz. Geleneksel tekne turmuzun sonunda herkezin yaşama sevincinin hep sürmesi dileğiyle... 26/09/2010 Meltem-Abdullah-Volkan Düzgün
Sarah-Nick Melbourne,Australia
Thank you to Nasuh Kapta,Tolga for a fantastic week on your beatiful boat.The food and service was excellent and our cabins very confortable.We would like to take you all name to Australia with us.Thanks for making it such fun for Jack-Samantha-Nickolas and for the fast rides in the dinghy.Nick loved the chips..We hope we get to come back and spend anotherweek and this lovely boat. Thank you for everthink. Sarah,Jack,Samantha,Nick Melbourne,Australia
Steve-Karen England
Steve-Karenwould like to thank the captain and his crew for everthink they did to make this an incredible week.Special thanks to captain Nasuh ,Tolga and Murat.The best crew in Turkey. We ll be back. All the best from the pig sty best trip and happy staff 05/09/2010 Gerry and Bobbie would like to thank captain,easyon the eye(Tolga) and Fahri for a fabulous week and great service. 05/09/2010
Paşarel Ailesi İstanbul
İşte son saatimize geldik.Ağzımıda güzel bir tat,çaklımızda güzel günler ve akşamlar var. Nefis bir gezi olduhatta bazen maceralı... Teşekkürler Nasuh Kaptan(Captain cook),teşekkürler güler yüzlü gamzeli Tolgamız,teşekkürler aşçımız Murat Bey(Her isteğimizi yerine getiren) Daha nice güzel seyirleire inşallah... 28/08/2010 Paşarel Ailesi
Maria Espana
We would like to thank you for the awaitingweek we have with you. it has been an incredible experience... you have beatiful country and we are sure ll come back soon. we have enjoyed everyday,every moment.thnk you for your kindness and making this week.so special.MAria Thank you Albatros Yachting Team 28/08/2010
Maria Dolgikli and Friends Russia
Thank you very much for the trip.Everthink was just super!The team is wonderful.. 20/08/2010 Maria Guys you are wonderful.Great service!Pleasure to be on your boat. 20/08/2010 Irina Androussenko Anna Dolgik Maria Mouratura Maria Dolgik Alexandre mauata Alexei Dolgik
Aslı Kuzu İstanbul
Yine güzel bir tatildi.2. defa geldiğimiz Albatros da yine çok güzel yerler gördük,yemekler yedik ve çok eğlendik.Nasuh Kaptan a tolga ya ve Hüseyin Bey ve Albatros Yatçılık a çok teşekkür ederiz.Hepsi bizim isteklerimizi yerine getirmek için çok uğraştı.Albatros teknesi benim için artık ayrı bir anlam taşıyor çünkü üniversiteyi kazandığım haberini bu tekne de aldım.Bana çok uğurlu gelen bir tekne. Sonuç olarak bu tatil de bitti ve çok güzel anılarımız oldu. Herşey için teşekkürler,Seneye görüşmek üzere... Aslı Kuzu ve ailesi
Lizzie England
To our great crew, Thank you for helping usmake such wonderful memories.The food-FANTASTIC,the servise-SUPERB-the sailing SILENDID.You are a great trio,hope to sea you in SA.vuvezela greating Emmi+coenve Fick It was fantastic!and the gin&tonics are even better!!Thank for a fantastic unforgatable week... Lizzie Thanks
Rita Hungary
Koszonunk Mindent :) Thank you for everything . We had a lovely time on this boat . Thank you Albatros Team .
Stella Spain
Me and my friends rented this yach for a week in july. We like to thank you for Albatros Yachting to make our holiday so well organised. The crew was excelent . Food was the best . The cook went out of his they way to cook us fantastic turkish food . We stoped beautifull bays and the crew would move the boat if we wanted to . Thank you again for making our holiday so special and wonderfull . Will deffenetly recomand Albatros Yachting.
SEZAİ ARAMAZ BALIKESİR
Yaşam içerisinde tatil anlamında ne kadar güzellik varsa onların hepsini bize tatma fırsatı veren Albatros yatçılık ve tekne çalışanlarına sonsuz teşekkürler, ARAMAZ AİLESİ
Memduh Akçabel Antalya
Bu sene Marmaris’ten başladığımız Mavi Yolculuğumuzda çok keyifli zaman geçirdik. Orhaniye-Selimiye-Bozburun-Datça hep gitmek isteyip de ertelediğimiz eşssiz güzellikteki koylar, muhteşemdi. Bize bu atmosferi yaşatan Ferdi ve diğer tekne personeline en içten teşekkürlerimizi sunarız. Görüşmek üzere...
Cem Taşkın İstanbul
Herşey için teşekkür ederiz. Herşey çok güzel ve keyifliydi. Bir daha ki turu da umarım sizinle yaparız.
Alan Denmark
Thank You Albatros Team . We had the most amazing holiday with your boat. They organised for a week on a Greek Island for us . Deffenetly will tell about you to my friend. Thank you again . Allan
Gülçin Şan Kleiner Çekoslavakya
Herşey okey, tekne çok güzel, müzik daha çok olabilirdi, ekip OK, tur çok güzel.
PINAR NUGAY KURTKÖY/PENDİK-İST.
HEPİMİZ ADINA YAZIYORUM. PERSONEL VE TEKNEDEN ÇOK MEMNUN KALDIK. BİR DAHA Kİ SEFERE YİNE SİZİN ACENTELİĞİNİZİ (ALBATROS) SEÇECEĞİMİZDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ. TÜM EKİBE ÖZELLİKLE DE AŞÇIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Eda Aydın İstanbul
Okullar açılmadan, hemen öncesinde çocuklarımızla birlikte tekne tatili yapma imkanı bulabildik. Fethiye’den başladığımız Mavi Tur’unuzda Ölüdeniz-Gemiler Koyu ve Göcek Koylarını gezdik. Gerçekten çok keyifliydi. Yat tatili yapma konusunda tereddütü olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çağan GÜLERYÜZ Hamburg/Almanya
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ, TERCİĞİMİZİ SİZDEN YANA KULLANDIĞIMIZA MEMNUNUZ, EMEĞİ GEÇEN HERKESE ARKADAŞLARIM VE AİLEM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. HOŞÇAKALIN
Alper Kıyı İstanbul
Mavi koyları teker teker dolaşırken, gruptaki arkadaşlar tatilin hiç bitmemesini istiyor, ama zaman durmuyor. Bu zaman süresinde bize başta Albatros yatçılık ve gulet personeline teşekkür eder Seneye görüşmek üzere, ALPER/SİNEM
Gülden ŞENOCAK İstanbul
Mavi tur olarak katıldığım tekne ve organizasyon olarak en iyi seçimdi bizim için, yemeklerinden dolayı aşçımıza, servisten ve titizliğinden dolayı gemicimize ve bizleri güzel ve sakin koylara götürün kaptana bu organizasyonu yapan Albatros yatçılığa tekrar teşekkür ederiz.
Anna Hungary
Used Vivere for out first Cruise ever . We had a very pleasant and relaxed holiday . Albatros yachting dealt with us very professional . We chartered Vivere and sailed around the 12 Island down to Oludeniz . We got to sea Butterfly Valley the beautiful Blue Lagoon . Some night was so hot so we could sleep under the starts .Was an amazing experience . Ali the chef on Vivere prepared some delicious Turkish food . Thank you agian for our excelent holiday . Anna
Adrien Norway
Amazing boat ,amazing food ,amazing crew. Thank you Albatros for making our holiday so special .
Nedim Tavas Burdur
Mavi Tur adıyla gerçekten çok özdeşiyor. Göcek’in eşsiz güzellikteki koylarında mavinin her tonunu görmeniz mümkün. Tatilimiz boyunca bize hoş zaman geçirten ekibimize teşekkürler. Muhteşem yemeklerin tadı hala damağımızda. Ayşen-Nedim
mete sabuncu Bursa
Mavi Yolculuk turumuzun en zevk aldığımız yerinde malesef turumuz bitiyor ve biz geri dönmek zorundayız.Tekne turu olarak inanılmaz bir yolculuktu.Emeği geçen bizi evimizdeymişiz gibi hissettiren tekne ekibine sosuz teşekkürler. Mete-Emel-Aynur-Barış-Sabuncu
Ramiz Ak İstanbul
Eşsiz güzellikteki Fethiye-Göcek Koylarını görmek, tertemiz sularda yüzmek çok keyifliydi. Ayrıca belirtmek isterim ki yemekler muhteşemdi. Bize bu unutulmaz anları sağlayan Şaban Kaptan ve ekibine ve de uzun araştırmalardan sonra karar verip, rez. yaptırdığımız Albatros Yatçılık’a teşekkürü bir borç biliriz. tekrar görüşmek dileğiyle...
Juan Spain
Went on a 3 night 4 days Blue cruise with this yacht from Fethiye- Olympos . We had a great time. We were 30 people on this veey big yacht . All different country was lots of fun :) We started from Fethiye visited Butterfly walley , St Nicolas island ,Kas , Kekova . Staued in beautifull bays . Food was also realy good . Lots of traditionals turkish food. Thank you Alnatros Yachting to book us in . Hope to come agian .
Selim Zeytinoğlu İstanbul
Süper bir ekip, süper kaptanlar... Seneye Marmaris-Datça rotası inşaalah.
Murat Söke İstanbul
Her şey planladığımız gibi aksaksız ilerliyor.Yarın tekneden ayrılıyoruz ve bu bizi çok üzüyor.tam şehrin kalabalığından ve keşmekeşliğinden uzaklaşıp yeni hayatımıza alışmışken tekrar oraya dönmek ızdırap olucak bizim için.:=) Herşey için emeği geçen herkeze teşekkürler. Tekne personeli sizi unutmayacağız ve fotoları en kısa sürede size göndereceğiz. Murat
Kamuran Sutku İstanbul
Yıllardan beri içimizdeki rüyayı nihayet gerçekleştirme fırsatını bulduğumuz bu yıl kalabalık olmamıza rağmen tüm kahrımızı çeken personele ve acentadaki Barış bey e sonsuz teşekkürler.Mavi yolculuk turunun bu kadar güzel olduğunu bilseydik mutlaka daha önce yapardık.Ama emin olun bundan sonra sürekli ve potansiyel müşteriniziz.:) en kısa süre içerisinde rezrvasyon için arayacağız... kamuran Sutku
Gabriel Hungary
We had a great time with up guys. Boat was great food was excelent. Thank you
Arzu Serap Güngörmüş İzmir
Daha önce birkaç kez katıldığımız tekne turlerı içerisinde en keyiflisiydi. Teknenin büyüklüğü ve o parelelde kabinlerin genişliği ve rahatlığı yer konusunda hiç sıkıntı çekmeden bir zaman geçirmemize sebep oldu. Başarılı ekibimize teşekkürü bir borç biliriz. Eylül ayının Mavi Yolculuk için en ideal ay olduğunu düşünüyorum. Havalar çok bunaltıcı değil ve deniz suyu çok ideal. Birde buna eşsiz doğa ve güleryüzlü insanlar ekleninde değmeyin keyfinize... A.Serap Güngörmüş
Meral Serezli İstanbul
Herşey harikaydı. Sonuna kadar eğlendik,yedik ve içtik.:) Bu arada Göcekten Marmaris e kara olan tüm ıssız koylar bizimdi.Kaptanımız,aşçımız ve gemicilerimiz bir harikaydınız... Albatros a teşekürler.Hep yanınımızdaydılar. Önümüzdeki yaz içinde aynı tekne ve ekibiyle mavi tur a çıkmak istiyoruz... Herkeze selam Meral...
Amanda Belgium
We like to leave you a littel feed back from our holiday . We had an amazing time on your yacht. When we booked it we didnt know what to expect as we didnt do this before . Since we step on the boat we recived a big warm welcome from the crew . They were also great with our kids. We took the cruise to Marmaris and back . Food was excelent as well . Only down side of this cruise is that we put on a few kilos :)) Thank you Albatros for this memorable cruise :) Amanda and the Family
Peter Hoffmann Deutschland
Seit 2 Jahren machen wir unsere Blaue Reise mit dem gleicehen Boat und mit der gleichen Crew. Ein grosser Lob unser Kapitaen Savaş und sein Personal. Wir haben die lykische Küste entdeckt und waren verzaubert.
oğuz demir İstanbul
ilk mavi yolculuk deneyimimiz olmasına karşın oldukça keyif aldık.tatil beklentimizi fazlasıyla karşıladı herkese tavsiye ediyorum. seneye şimdiden rezervasyonumu yaptım bile...
Robert Germany
Helo Albatros Team . We rented Ece from you last year. Wanted to say thank you for your excelent servise . Definitely recommend you to our friends. Thank you agian .
AYSUN ÖZTÜRK BURSA
Teknenin ilk sezonunda tatil yapmak çok güzeldi, her şeyin bizim adımızada düşünülmesi ayrı bir keyif verici,Albatros yatçılığa ve Gulet çalışanlaına ayrı ayrı teşekkür eder,bir dahaki mavi yolculukta görüşmek üzere hoşçakalın. Öztürk Ailesi
Görkem Yeltan Ankara
Rota konusundaki kararsızlığımızın sonunda Göcek’ten başlayıp, Kekova’ya kadar gittiğimiz bir Mavi Yolculuk programını yaptık. Teknede herşey çok güzeldi. Hele akşamları yapılan barbekü ve rakı keyfine diyecek yoktu. Tekne ekinine en derin sevgi ve saygılarımızla. G.YELTAN
Bingöl Ailesi Adana
Yine bu senede Albatros ile mavi yolculuğa devam..Siz bıkmadığınız sürece biz yine gelicez.:) Özellikle bu sene bize önermiş olduğunuz bu tekneniz ve mürrettebat mükemmeldi.Tam anlamıyla mavi tur’un tadını çıkardık. Kendinize çok iyi bakın.Görüşmek üzere Veli Bingöl
Julia Germany
Hello Albatros We wanted to thank you for our lovely holiday in July with you on your boat . You were a great help from the beginning. Very efficient with emails as well . The boat we choos was perfect. Crew was great . We cruised around Fethiye Kas -Kekova and back . Your country is beautiful we want to come back . Thank you agian . Julia and the family .
Julia Germany
Hello Albatros We wanted to thank you for our lovely holiday in July with you on your boat . You were a great help from the beginning. Very efficient with emails as well . The boat we choos was perfect. Crew was great . We cruised around Fethiye Kas -Kekova and back . Your country is beautiful we want to come back . Thank you agian . Julia and the family .
Okan Yenigün Beşiktaş-İST.
Herşey süper, kaptan, mürettebat, yemekler, tekne, ilgi alaka... Hep geliyoruz, gene geleceğiz. Teşekkürler.
aslıhan baydar ankara
kaptanım bu güzel mavi yolculuk için çok teşekkürler herşey çok güzeldi özellikle yemekler seneye görüşmek üzeri.
Berkay Umar İstanbul
Her sene olduğu gibi bu dene de Albatros Yatçılık ile unutulmaz bir mavi tur geçirdik. Teknemiz ve personel harikaydı.Yemekler çok iyiydi.Hepimiz kilo alarak dönüyoruz eve. :) Herkezin çok selamı var ve teşekürler Berkay
Zita Hungary
Merhaba we rented Blue Capricon for our family vacation. We loved the boat . Cabins are big and good size. We spend most of the time relaxing swimming and kids love fishing :) Thank you Albatros yachting for our amazing blue cruise experience. Zita
Zeynep PITIK Ankara
Teknemizin geniş yaşam alanı ve kamaraların dizaynı, bu turda bizleri yanlız bırakmayan kaptan, aşcı ve gemicilerimize gösterdikleri özenli yaklaşımlarından daolayı kendilerine ve bu ortamı bize sunan Albatros yatçılığa teşekkür eder bundan sonra rotamızı size göre ayarlama düşüncesiyle hoşçakalın
AHMET TESELLİ İstanbul
Bu mavi yolculukta beklentilerimizin çok üzerinde bir tatil imkanı bize sunduğunuz için Albatros yatçılık ve tekne personeline teşekkür ederiz. TESELLİ AİLESİ
ARİF ÖZTUNÇ İstanbul
Mavi tur olarak katıldığımız tekne ve koylar olarak en iyi seçimdi bizim için, yemeklerinden dolayı aşçımıza, servisten ve çalışkanlığından dolayı gemicimize ve bizleri güzel ve sakin koylara götürün kaptana bu organizasyonu yapan Albatros yatçılığa tekrar teşekkür ederiz. ARİF/MERYEM
Güler ARMAĞAN İzmir
TATİL İÇERİSİNDE NE KADAR GÜZELLLİK VARSA BLUE CAPRİCORN İLE YAŞADIK, ENFES KOYLARIN GÜZELLİKLERİ, O YEŞİLİN MAVİ İLE BULUŞMASI, O DENİZİN BERRAKLIĞI VE AYNI ZAMANDA TEKNENİN ORTAMI AŞÇIMIZIN LEZZETLİ YEMEKLERİ, GÜLER YÜZLÜ PERNONELİN İÇTEN DAVRANIŞLARI İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. 24.08.2011
eda şanlı İstanbul
teknu turu denildiği an albatros yatçlık bizleri hava limanından karşıladılar ve ofisde güler yüzle karşılandık ve teknemize geçtik tekne çok güzel hazırlanmıştı odaların temizliği çok ama çok güzel personel ve kaptanımız çok iyi bizlere çok güzel bir hafta geçirdik.
Deniz Gültekin İstanbul
O koylar gün batımı o yemekler anlatılır gibi değil,kaptan ve diğer tekne personeline ve bu ortamı sunan bütün arkadaşlarım adına Albatros çalışanlarına teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın
Dilara Öken Ankara
Herşey mükemmel idi. Albatros çalışanlarına ve aynı zamanda tekne personeline teşekkür ederiz. 2014 yazında görüşmek üzere
Irina&Vadin Parkansky New York,USA
From the second we stepped our tect on Blue Capricorn this was one of the most amazing experiences of our lives. From delicious food,to amazing,most gorgeous scenery Ive eversaw, to thoughtful and hostitable crew-our experience was 1st class all the way. Thank you for the most gracious,warm and wonderful hostitality. We will remember this forever and looking forward to many more cruises together. Irina-Vadin Parkansky New York,NY 09/10/2010
Kate England
Thanks so much to amazing crew for mking our Mavi Yolculuk so fantastic. The food was delicious, the ship was bananas- B-A-N-A-N-A-S ! and the entire crew made every new experience a memorable one. See you next year. İnşallah KATE
Pedro Torres Mexico
After one week on board BLUE CAPRICORN we head and incredible experience,discovering places full of magic and traquility, beatiful bays and hidew spot but most important we had and incredible crew,carıng,loving and always very kind. Long stories and fabowis food were alway present. Great human being great turkish friends. Thank for a great summer your mexican friend Pedro Torres SR.
Fuzeyya Yener-Molaris Yunanistan
Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini, emsalsiz misafirperverliğiniz eşliğinde bir hafta boyunca yudum yudum eşim ve oğlumla tattık ve çok az geldi. Size ve crew elemanlarına çok teşekkür ederim. Denizler sizin için hep dingin olsun. Tekrar görüşmek üzere... FUZEYYA YENER-MOLARIS
Övül-Mustafa Güçlü İzmir
Tekneniz özellikle gücü ve iç dizynı ile etkiletici. Kaptanımız Cafer sakin ve işini iyi yapan bir kişi. Malatya’dan gelip kaptanlık aşamasına kadar az kalmış,,sınavlara hazırlanan, buralara gayet iyi uymuş, güleryüzlü Halil hizmetleri ile göz doldurdu. Köpüklü kahvelerini unutmayacağız.İnşallah bir dahaki sefere haftan olarak karşılaşırız. Okan sezziz sakin,işini gören, ortalıkta fazla görünmeyen, işini bitirdiği an varlığı hissedilmeyen iyi bir eleman. En olağanüstü hizmetli de Aşçımız Murat. Murat’la bu ikinci yolculuğumuzdu. İnşallah gene onunla karşılaşırız. Kendisinden yemek tarifleri aldık. Kalamar ve ahtapot salataları, patates kızartmaları süperdi... Hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ÖVÜL-MUSTAFA GÜÇLÜ
Vasilis Alexandros England
I had a very good time with you guys and especially with Alli. Thanks for the experiance and the hospitality. We will be in touch, Vasilis- Alexandros "Fıstık-Hunter" Molaris
Pedro Jr. Italy
After one wonderful week of spending it here with of you it feels like its been more time. We entered here on this boat as passengers with the captain and his crew, and we have left with frinds instead. Keep being a wonderful team that brings joy to peaple like you have brought us. When T see all of you in the future I hope you have fulfilled the dreams yoy want in Life. By that time I will have the pirate movie for all of you to act in. Salud, Cherefe PEDRO JR.
Onur Güleç USA
Bir haftalık gezimiz boyunca memnuniyetimiz için insanüstü çabalarınız ve misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim.Amerikalı arkadaşlarımız, eşim Chrissy ve ben sizin gibi bir ekiple her zaman mavi yolculuğa çıkmaya hazırız. Murat Usta’nın yemekleri 5-yıldız aldığı gibi bana da 5 kg. aldırdı. Ayrıca Guletbookers’dan Fatih Öztarakçı’ya da bize Blur Capricorn’u ve bu ekibi bulduğu için çok teşekkür ederim.Umarım hpinizle tekrar görüşüp, yolculuk yapma fırsatını yakalarım. Herşey için sonsuz teşekkürler. ONUR GÜLEÇ
Ghanbari Ailesi-Hüsamettin Akyürek İstanbul
Yolculuğumuz boyunca keyif almamız ve iyi hissetmemiz için gösterdiğiniz özen,dikkat ve güleryüz için size ve ekibinize teşekkür ederiz. 9 yıldır mavi yolculuk bir aile olarak, birlikte seyahat ettiğimiz en profesyonel kaptan olduğunuzu, mesleğinizin hakkını vererek yaptığınızı tüm samimiyetimizle söylüyoruz. Ekibinizin aşçısı Murat Usta’nın leziz yemekleri, tatilimizin de lezzet anlarını oluşturdu. Halil ve Okan’ın servisleri ve dostlukları da bizim için çok değerliydi. Güzel anlarla ayrıldığımız bu tatilimiz için size ve ekibinize tekrar teşekkür eder, profesyonel hayatınızda başarılarımızın devamını dileriz. Hüsamettin Akyürek,Dilek Kök,Birand Korkut,Arman Ghanbari,İlay Ghanbari,German Ghanbari,İpek Ghanbari
Bülent Ahmet Kuleli İstanbul
Tekne Turu tatili ilk kez yapmamıza rağmen, gerek tekne konforu gerek personel sıcaklığı ile çok güzel bir tatil geçirdik. Yemekler mükemmel, sunum harika. Herşey için Hasan Kaptan ve ekibine teşekkürler...
VOLKAN YAZAR Anıttepe/ANK.
Çok verimli kısa&yoğun bir tatildi, en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle...
Burcu Kırpınar Amasya
Herşey çok güzeldi, mürettebat çok ilgili ve yardımseverdi. Aşçımız çok iyiydi. Herşey için teşekkürler.
Tuğçe Şahin Bursa
Herşey mükemmeldi, yemekler, mürettebat, kaptan, tekne... Daha iyisi olamazdı. Herşey için teşekkürler. Seneye görüşürüz. :)
TARKAN KARACALIOĞLU Bursa
Tekneden ve mürettebattın ilgisinden çok memnun kaldım.
Ayşe Dilşat Nilüfer/Bursa
Herşeyden özellikle mürettebattan çok memnun kaldım. tekrar gelmeyi ve arkadaşlara tavsiye etmeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler. Ayşe
Baha Güder Almanya
Herşey çok güzel geçti, ekip harika çalıştı. Son derece nazik ve işini çok iyi yapan insanlar. Bu konuda en iyi gezimizdi diyebilirim. Bunu sağlayan herkese teşekkürlerimle...
Salih AYAR Samsun
Bu mavi yolculuk ortamından çok keyif aldık, Kaptanımıza, Aşçımıza ve aynı zamanda gemicimize çok teşekkür ederiz.
Mahmut Alnıak İstanbul
Kalabalık bir gurup olarak geldiğimiz Holiday-5’’te Hasan Kaptan ve ekibiyle çok güzel bir hafta geçirdik. Mavi Yolculuğumuz boyunca bol bol denize girdik, su altının gizemli dünyasını keşfettik ve tabii ki de bol bol yemek yedik. Deniz ve yüzmek iştahımızı arttırdı, herbirmiz tekne turundan sonra birer ikişer kilo almıştık. Bir sonraki Mavi Turumuzu elbette Albatros Yatçılığın güvenli ellerine bırakacağız. Teşekkürler...
Galip Turnalı Adana
Ufak tefek sorunlarla başlayan turumuz denize açılıp ilk koyda suya girince farklı bir boyut kazandı. Herşey düzeldi ve mürettebatın yoğun ilgi ve profesyonelliğiyle mavi tur umuz mutlu bir şekilde devam etti ve ne yazık ki sona erdi.Artık adresimiz belli ve Albatros Yatçılık bizim için değişmez adres artık.çok teşekkür bize yaşattıklarınız için.
Ferhan Dack Brüksel-Belçika
Başından sonuna dek harika bir tatildi ! Türk misafirperverliğinin mükemmel bir örneğini gösteren tekne ekibine ve sıcak ve yakın ilgileri için de Oktay Bey ve Ayşegül Hanım’a çok çok teşekkürler... Her anını özleyeceğim...
Hale Melez İzmir
Mavi turumuzun son günü ve bizi bir hüzün kapladı.1 hafta boyunca ailemizden biri gibi davranan kaptanımız ve personele çok teşekkürler.Hiç yabancılık çekmedik teknede.Yüzdük,yemek yedik,güneşlendik ve en önemlisi dinlendik.Bu bize çok iyi geldi.Tekneyi ve Albatros’u tüm arkadaşlarımıza tavsiye edeceğimizden emin olabilirsiniz. Hale Melez
Kemal Akar Ankara
Yeniden Albatros ile geçirdiğimiz rüya gibi bir mavi tur dan sonra üzülerek eve dönmek zorunda kalıyoruz.Hiç bitmesini istemediğimiz bu tekne turunda hergün bizi arayıp soran Albatros’a ve tabiki tekne personeline teşekkür ederiz.Özellikle yemekler ve deniz ürünleri harikaydı.Yeni tarifler aldık.Seneye görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...
jale semiz İstanbul
Mavi sularda dingin ve sakin bir tatil geçirdik.Koylar,yemekler ve tabiki ilgi ve alaka inanılmazdı.Farklı bir dünyaya yolculuk gibiydi tatilimiz.Tekne,kabinler,güverte ve o güvertede gece uyumak rüya gibiydi.Herşey için Albatros a teşekkür ederiz.Tekrar görüşeceğiz... Semiz Ailesi
Sezai Kıvrak Antalya
Arkadaşlarım için ve ailem için sizinle bu tatil oramından bulunmaktan çok memnun kaldım. Tekrar görüşeciğimiz zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. İçten davranışlarınızdan dolayı bütün çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.
Ildiko Slovenia
Hello There Just wanted to thank you for our amazing bluse cruie . We had the most amaing time with you and everything was just perfect . Thank You
Seda Akça Bursa
Rainbow teknesinde beklentilerimizin üzerinde bir Mavi Yolculuk yaptık. Her saati, her dakikası bizim için çok özeldi. Daha şimdiden bir sonraki tekne turumuzun hayallerini kurmaya başladık bile.
Kadir Gürsel İstanbul
Unutulmaz bir mavi yolculuk fotoğrafı eklendi hafızamıza. Bir daha unutulmayacak Sakin ve Huzurlu Yakamozlar balıkçı kayıkları denizi sraan ağlar gibiydi ve biz bu engin denizin ortasında yaramaz çocuklar gibiydik... Bana bu şiiri yazdırdınız ya..Allah yolunuzu açık etsin En kısa sürede görüşmek üzere. Kadir gürsel
Laszlo Hungary
Hi There This is the second time we chartered this yacht and just as the first time it was all perfect . Yacht it speaks for it self .Simply spectacular. Services is on board 5 star . The crew is there 24/7 to fulfill you needs. Our itinerary was the Greek Island this time . Fantastic Holiday . Thank you Albatros Yachting.
Ömer Baytar Manisa
TEMMUZ-2013 ayında fimanizdan kiralmis oldugumuz ANGELO-2 isimli yacht ile arkadaslarimla birlikte yapmis oldugumuz 1 haftalik gezi icin sizlere cok tesekkur etmek ve memnuniyetimizi sizlerle paylasmak istiyorum. Ilk defa denedigimiz bu tip bir tatilim bu kadar guzel olacagini durustce soylemek gerekirse tahmin etmiyordum.Bu gunden itibarende firsat buldukca ulkemizin o guzel ve harika koylarini bu sekilde gezmeyi dusunuyorum.Acikca soylemek gerekirse bende aliskanlik yaptigina inaniyorum.Bize boyle guzel bir gezi imkani sunan Albatros Yachting’e gostermis olduklari ilgi,alaka,yakinlik icin tum kalbimle tesekkurlerimi sunuyorum. ÖMER BAYTAR
Nasuh Gemlikli İstanbul
İlk görüşte aşık olduğumuz Angelo ile bize farklı ve unutulmaz bir mavi yolculuk yaşatan ekibe teşekkür ederiz.Teknenin yapısı ve özellikle denize girişin kolay olması denizde hayatımızı kolaylaştıran etkenlerden biriydi.Albatros Yatçılık ekibine de bize göstermiş oldukları ilgi için minnettarız. Gemlikli Ailesi
Vicky England
Just wanted to say thank you as we had a lovely time on your boat . We were well looked after . The crew was great food was excellent .You were great help because we couldn’t make up out mined about the itinerary but great advise at your end. Thank you again . Vicky and James .
Arzu YOĞUN KOCAELİ
Tur başlangıcındaki yaşama sevincim farklı tur bitişindeki yaşama sevincim farklı bir insanı nasıl etkilenir, ifade etmekte bile zorluk çekiyorum. Herşey çok güzeldi sevgi ile kalın.. Arzu ve Arkadaşları
Betina Schreckenberg Deutschland
Es war für uns eine unvergessliche tolle Blaue Reise... Vielen herzlichen Dank für alles...
Melani Norway
Charterd this from boat for the Greek Island with you . Everything was superb. Baris was very helpful to organise everything always there to answer all of your question as it was our first experience and didnt know what to expect . Everything was great . The boat the itierary and also the crew . Definetly will recommend you to our frinds. Thank you .
Tamer Soygüder Ankara
Merhabalar. Mavi Yolculuk konusunda bizleri doğru yönlendiren Albatros Yatçılık’a ve unutulmaz anlar yaşatan tekne personelimize en içten sevgilerimizle.
Jurgen Germany
We had a wonderfull blue cruise on Tarkan 5 . We starter in Fethiye saild to Gocek Island and back to Fethiye. Captain and the crew were so helfull. Food was dilecious. Also waters sports on board so we were never bored . We will ceranly be back .
İpek İnal Ankara
Genel olarak çok iyiydi, ana kahvaltı daha bol çeşit olsa daha iyi olurdu. Tatilde çok eğlendik, insanlar harikaydı. Gittiğimiz koylar zaten harikaydı. Herkese tavsiye edicem. İPEK İNAL
Belen Spain
We just wanted to thank you Albatross for an amazing cruise on Holiday 10 . We were a group of students from Istanbul. We went for the Fethiye-Kekove-Fethiye week itinerary . We had a great time . Visited beautiful places such as Oludeniz -Butterfly Valley - Kas -Sunken city and many bays around . We could choose to relax or do water sports as well . Chef is also great on board. Captain always made sure we had everything what we needed. Excellent boat excellent company as well . Thank you again for our unbelievable holiday . Belen
bahadır yereker İstanbul
Mavi tura geçen sene ilk defa katılmıştık ,ilk başdan endişemiz vardı bide beğenmezsek diye, ama yok muş öyle bir ihtimal biz bu seneye kadar tatil yaptığımızı zannediyormuşuz , kaptanımız fethi bey sayesinde her şey mükemmeldi . mükemmel koylarda molalar ve yemek her şey çok güzeldi bu senede kısmet olursa kaptanımızla tekrar yelkenler fora diyeceğiz . Mükemmel bir mavi tur isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. bahadır...
Ramazan Akyol Ankara
Seminer ve dinlence olarak düşündüğümüz organizasyonumuzda, "Acaba bu kadar kalabalık bir grupla nasıl tekneye sığacağız?" diye düşünürken, tekneye geldiğimizde kafamızdaki bütün soru işaretleri kayboldu. Yaklaşık 40 m.lik boyu, geniş kamaralarıyla beklentilerimizin üzerinde bir organizasyon oldu. Tekne ekibine ve doğru yönlendirmelerinden dolayı ALBATROS’a teşekkürler... Tekrar görüşmek üzere...
Janos Hungary
We hired this stunning yacht for a family vacation . Albatros Yachting was so great to organise everything for us . They helpd us make our tailer itinerary . We end it up booking the Greek Islands . Boat was stuning high standards . Food was excelent. The crew always made they best to serve us . Excelent servis . Thank you very much again .
Önder Mercan İzmir
Tur güzergahı ve tekne personelinde çok memnun olarak güzel bir tatil geçirdik. Ayrıca Albatros Yachting her yıl tercih edeceğimiz bir firma olup, çok teşekkür ederiz.
Nazlı Zobranlı Beyoğlu-İstanbul
EKİBİMİZ ÇOK İYİYDİ. YEMEKLER ÇOK BEĞENİLDİ. HERŞEY MÜKEMMELDİ. HİÇ SORUNLA KARŞILAŞMADIK.
Nisa Bakraçlı İstanbul
Çok güzel geçen bir Mavi Yolculuk sonrasında, karaya ayak bastığımızda, hiç uyanmak istemediğiniz bir uykudan uyanmış gibiydik. Bizlere bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkürler. Bakraçlı Ailesi
ferdi koç İstanbul
Göcek koylarında çok güzel dolu dolu bir hafta geçirdik. Mavi yolculuk denilen rüyayı bize yaşatan bütün peronele çok teşekürler. Koç Ailesi
Anna Romania
Dear Albatros team Your service is excelent . Tha yacht was amazing . We had a week to spend and we decided we want to do Greek Island.We started in Bodrum visited many of the greek islands. Everything was just amazing . Also big thank you to Derja (?) to getting out bags back when airlines lost them :) Thank you again .
ŞAZİE YAMAROV AZERBEYCAN
Cennet koyları çok güzel, teknenizde çok güzell, teşekkür ederiz
Sergej Russia
Good Afternoon Me and my family wanted to thank you for your excellent service. Communication with your agent was very professional . The boat was no different for a 5 star hotel . Crew made us very welcome soon as we stepped on the deck of the boat . Delicious food was served every day . We did the Greek Island cruise . Was excellent . We were well looked after . Thank you Albatros .
Zennur İçli Ankara
Bir tekne turundan daha fazla ne beklenebilir ki... Teknemiz her türlü konfora sahipti. Caner-4 gerçekten sınıfındaki en iyi guletlerden birisi... Bodrum’dan başladığımız Mavi Tur’da Hisarönü Körfezine kadar indik. Koylar, deniz, su altının gizemli dünyası ve enfes yemekler, herşey muhteşemdi... Bir sonraki tekne turumuz için şimdiden heyecanlanıyoruz.
SERAP AKARSU ANKARA
Bu mavi cennetin güzelliklerini bize yaşattığınızdan dolayı Albatros ve çalışanlarına ve gulet çalışanlarına teşekkür ederiz. Aşçımızın yemeklerinin lezzeti hala tadı damağımızda, 24.09.2012 Serap
Şahin GÜZELYALI İstanbul
MAVİ TUR ORGANİZASYONUNDA HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYAN VE AYNI ZAMANDA YAPTIĞINIZ SÜPRİZ İÇİNDE ALBATROS YATÇILIĞA VE AYNI ZAMANDA BİZE HOŞ BİR ZAMAN YAŞATTIĞINIZ İÇİN TEKNE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ, ŞAHİN/ESİN
Krisztina Hungary
This boat is AMAZING !! It was our first time ever on a Yacht in Turkey . So glad we choose this luxury yacht with Albatros Yachting . Baris the owner was so kined to arrange everything for us . We choose the Greek Island itinerary . There was no surprise in there. Everything was just we excepted 5 star quality . Thank you .
Veronika Poland
Helo Albatros team . I just wanted to leave you a little feedback from our blue cruis. We chartered this deluxe yacht with you guys. We had the most amazing cruis in Turkey. Espacialy the crew was fantastic.The itinerary was great . We could change it when ever we wanted. Food was so delicious. We even caught some fish and cooked for dinner :) Thank you again Albatros Yachting . We will be back and do Greek Island this time with you . Veronika
ALTAN TURAN İSTANBUL
MAVİ TURA BAŞLAMADAN ÖNCE HERNE KADAR TEREDDÜTLÜ OLSAKTA ZAMAN İÇERİSİNDE TEREDDÜTÜMÜZÜN YERSİZ OLDUĞUNU ALGILADIK HER ŞEY MÜKEMMELDİ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ ÇALIŞMALAR ALBATROS YATÇILIK

Liste Boş. Karşılaştırma yapmak için istediğiniz teknelerin "Karşılaştır" butonunu tıklayınız.

Karşılaştır