Kaya Güneri 4
- Yat Tipi : Gulet
- Yolcu : 12
- Kabin : 6
- Mürettebat : 5
- Uzunluk : 35 m
Fiyat
Kaya Güneri 4
Özellikler
- Yat Tipi : Gulet
- Toplam Kabin : 6
- Master Kabin : 2
- Double Kabin : 2
- Twin Kabin : 2
- Yolcu : 12
- Uzunluk : 35 m
- Genişlik : 8M
- Mürettebat : 5
- Bayrak : Turkish
- Motor Gücü : 2 x Iveco 450 Hp
- Jenerator : 2 x 27.5 kVA
- Yapım Yılı : 2005
- Seyir Hızı : 12 Knot
- Klima : yes
Bodrum
Ne Güzelsin Bodrum Bodrum
Türkiye’nin en güzel beldelerinden birisidir. O kadar çok güzelliği içinde barındırır ki hangisine hayran olacağınızı şaşırabilirsiniz. Böylesine güzel bir yer tüm dünyanın ilgi odağıdır. Kesinlikle gezilip, görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Bodrum’da mavi tur gerçekten hayalden öte ve rüya gibidir.
Yarımada, Muğla’nın ilçelerinden birisidir. Resmi rakamlara göre ilçede toplam 136 bin kişi yaşamaktadır. Fakat yaz tatillerinde bu rakam giderek artmaktadır. Çünkü Bodrum çok ünlü bir tatil beldesidir. Ayrıca birçok tarihi eseri de içerisinde taşımaktadır. Antik çağda bilinen ismi Halikarnassos’tur. Biz kendimiz bunu Halikarnas olarak telaffuz etmekteyiz. Çok daha sonradan şehrin Aziz Petrus Kalesi ile birlikte şehrin Aziz Petrus’a armağan edilmesiyle şehrin ismi Petrium olmuştur. Daha sonra isim Petrum, sonradan Potrum en son olarak da Bodrum olarak telaffuz edilmiştir.
Şehirde iki çeşit iklim tipi görülmektedir. Ege ve Akdeniz iklimi ortak olarak etkisini göstermektedir. Şehirde mikro klima adı verilen ve yazları hiç nem almamasını sağlayan bir özellik mevcuttur. Yaz ayları hep sıcak olurken kışın ise hava ılımandır ve yağış alır. 1970 tarihinden 2004 tarihine kadar hiç kar yağışı almamıştır. Şehrin %61’i ormanlar ile kaplıdır. Ayrıca iğne yapraklı kızıl çam, yabani çilek, mersin ve sandal ağaçları da yarımadada mevcuttur. Bitki örtüsü ve iklimi sayesinde tatilcilerin daha fazla ilgisini çekmeyi sağlamıştır.
çekmektedir
Kaya Güneri 4
2 Comments
-
Ahmet Bozdemir
Su sporları yaparak çocuklar gibi eğlendiğimiz Kaya Güneri 4 guletine hayran kalarak ayrıldık. Mavi yolculuğumuz boyunca bize çok güzel vakit geçirmemize olanak sağlayan harika ekibe minnettarız. Tekrar görüşmek üzere.. | From/Şehir : Niğde
Ekin Yılmazer
Kısa ve öz her şeyiyle Büyüleyici! Eşsiz mavi yolculuğumuz muhteşemdir. Tatilimizde tercih ettiğimiz Kaya Güneri 4 gulet mükemmeldi. Mürettebat güler yüzlü her ihtiyacımız olduğunda yanımızdaydı yemeklerimizde çok leziz harika sofralar kuruldu tekrar böyle güzel bir mavi yolculukta görüşmek dileğiyle:) | From/Şehir : Beşiktaş