Sun World 8
- Yat Tipi : Gulet
- Yolcu : 17
- Kabin : 8
- Mürettebat : 4
- Uzunluk : 30 m
Fiyat
Sun World 8
Özellikler
- Yat Tipi : Gulet
- Toplam Kabin : 8
- Double Kabin : 5
- Twin Kabin : 2
- Triple Cabin : 1
- Yolcu : 17
- Uzunluk : 30 m
- Genişlik : 6.80 m
- Mürettebat : 4
- Bayrak : Turkish
- Motor Gücü : 360 Hp Iveco
- Jenerator : 33 kva
- Yapım Yılı : 2009
- Seyir Hızı : 9 Knot
- Klima : yes
Bodrum
Ne Güzelsin Bodrum Bodrum
Türkiye’nin en güzel beldelerinden birisidir. O kadar çok güzelliği içinde barındırır ki hangisine hayran olacağınızı şaşırabilirsiniz. Böylesine güzel bir yer tüm dünyanın ilgi odağıdır. Kesinlikle gezilip, görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Bodrum’da mavi tur gerçekten hayalden öte ve rüya gibidir.
Yarımada, Muğla’nın ilçelerinden birisidir. Resmi rakamlara göre ilçede toplam 136 bin kişi yaşamaktadır. Fakat yaz tatillerinde bu rakam giderek artmaktadır. Çünkü Bodrum çok ünlü bir tatil beldesidir. Ayrıca birçok tarihi eseri de içerisinde taşımaktadır. Antik çağda bilinen ismi Halikarnassos’tur. Biz kendimiz bunu Halikarnas olarak telaffuz etmekteyiz. Çok daha sonradan şehrin Aziz Petrus Kalesi ile birlikte şehrin Aziz Petrus’a armağan edilmesiyle şehrin ismi Petrium olmuştur. Daha sonra isim Petrum, sonradan Potrum en son olarak da Bodrum olarak telaffuz edilmiştir.
Şehirde iki çeşit iklim tipi görülmektedir. Ege ve Akdeniz iklimi ortak olarak etkisini göstermektedir. Şehirde mikro klima adı verilen ve yazları hiç nem almamasını sağlayan bir özellik mevcuttur. Yaz ayları hep sıcak olurken kışın ise hava ılımandır ve yağış alır. 1970 tarihinden 2004 tarihine kadar hiç kar yağışı almamıştır. Şehrin %61’i ormanlar ile kaplıdır. Ayrıca iğne yapraklı kızıl çam, yabani çilek, mersin ve sandal ağaçları da yarımadada mevcuttur. Bitki örtüsü ve iklimi sayesinde tatilcilerin daha fazla ilgisini çekmeyi sağlamıştır.
çekmektedir
Sun World 8
2 Comments
-
Peyma Kayabaş
Manzara muhteşemdi cennetteymiş hissi.. Tercih ettiğimiz Sun World 8 guleti de çok güzeldi. Bu güzel mavi yolculukta mürettebatın ilgi alakası nazik tavırları için de çok teşekkürler. | Şehir : Bursa
Şevval Saygın
Albatros Yatçılık ile iletişim kurup Sun World 8 guletini kiraladık. Mavi yolculuğumuzda yemekler önce gözümüzü sonra midemizi doyurdu. Bu güzel mavi yolculukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek üzere. | Şehir : Ankara